Entreekosten

Kinderen t/m 11 jaar  € 0,-
12 jaar en ouder          € 12,50


Locatie/adres wedstrijdlocatie:


Algemene bezoekersinformatie:

De organisatie, eigenaar van het land, sleepwagens of medewerkers van dit evenement kunnen niet aansprakelijk worden gesteld (voor, tijdens of na de wedstrijd) voor schade, in welke vorm dan ook.


Betreden van het terrein/parkeerplaats is op eigen risico. Blijf ten alle tijden achter de dranghekken. 


Met het betreden van het terrein van de trekkertrek geef je toestemming tot verspreiden van foto/filmmateriaal op onze site/facebook, en andere media, die aan dit evenement verbonden zijn. 


Aanwijzingen van de organisatie/veiligheidscoördinator moeten opgevolgd worden. Bij discussie is uitspraak van de organisatie bepalend.


Terrein is gesloten voor huisdieren en er mag geen glas meegenomen worden het terrein op.


Er wordt geen alcohol verstrekt aan jongeren onder de 18 jaar. Bij het niet naleven van deze regel word er eerst gewaarschuwd, daarna volgt ontzegging van de toegang tot het evenement voor nu en komend jaar.


Bij overmatig alcohol gebruik wordt je de toegang tot het evenemententerrein ontzegt. 


Neem geen wapens mee. Alles wat we aantreffen, inclusief spullen die op wapens lijken of zo kunnen worden gebruikt, wordt ingenomen. Mocht dit zelfs genoemd zijn in de Wet Wapens en Munitie, dan moeten we dit bij de politie afgeven.


Voor kinderen bevelen wij gehoorbescherming aanNieuw op 6-4-2024 Plastictoeslag.

Elke bezoeker krijgt bij de ingang een plastictoeslagmunt, met deze plastictoeslagmunt kun je een beker kopen bij je 1e drinkconsumptie. 

 

Bij de tap krijg je tegen inlevering van je plastictoeslagmunt eenmalig een beker. Deze beker moet je bij een volgende bestelling, aan de tap, weer in leveren. Heb je geen plastictoeslagmunt (meer)of geen beker om in te leveren dan betaal je een gekochte munt voor je beker. 

 

Jullie mogen je eigen beker en/of bakje mee nemen voor het eten en drinken bij ons op het terrein.
Zelf meegenomen bekers en bakjes mogen niet van glas/steen zijn!